Service

Kvickstop er et offentlig autorisert bilverksted og du har samme garanti hos oss som på merkeverkstedet. Bilens servicehefte stemples etter utført service.

Servicepriser

Bestill servicetime i dag

Vær oppmerksom på pristillegg om registerreim, vannpumpe, bremsevæske eller automatolje skal skiftes. Likeledes når det foreskrives bruk av såkalt longlife olje eller longlife tennplugger. Dette gjelder i hovedsak bilmodeller etter årtusenskiftet. 


Timebestilling: Inkl. oljeskift, syntetisk olje*, oljefilter og luftfilter. *gjelder alle europeiske og japanske biler, 4 sylinder/ oljevolum opptil 4,5 liter.

Bestill time

Vi tilbyr grundig bilservice

Er det på tide med bilservice? Kvickstop AS er et anerkjent bilverksted med offentlig autorisasjon. Vi er derfor det trygge valget når du trenger å få grundig bilservice av kompetente fagfolk. Vår bilservice inkluderer en lang rekke tilbud som passer for ulike behov. Derfor kan vi lett tilby løsninger som kan tilpasses etter akkurat deg - og til og med til meget hyggelige priser. 


Bilservice etter de høyeste standardene 

På vårt verksted utføres bilservice etter de høyeste standardene. Våre kunnskapsrike mekanikere er fagfolk med stor yrkesstolthet og som holder seg kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen. Derfor har vi blitt et naturlig førstevalg for kunder i både Oslo og Akershus med ønske om grundig bilservice. Vi kan også bistå med bilreparasjon. 


Vårt verksted er lokalisert sentralt på Strømmen og området har meget godt utbygd infrastruktur som sikrer enkel adkomst. Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud innen bilservice er det bare å ta kontakt


Velkommen hos Kvickstop AS.