Om oss

Vår forretningside er å gi bilisten hurtig hjelp med bilen. Mange arbeidsoppdrag utføres etter drop in - prinsippet. God tilgjengelighet er en viktig del av konseptet.

Ta kontakt

Hvordan finne frem

Verkstedet holder åpent Mandag til Torsdag fra kl 07:00 til 21:00. Fredag 07:00 til 19:00. Lørdag og søndag stengt. 


Buss og tog finnes få skritt unna. Hurtigheten må ikke gå på bekostning av kvalitet. Våre mekanikere er godt utdannet, samlet kompetanse høy. Våre priser er konkurransedyktige. 


Kvickstop har vært i drift siden 2003, men verksteddrift har foregått under annet navn siden 1946.

Vi er et kvalitetbevisst bilverksted

Har du behov for et bilverksted? Kvickstop AS er et anerkjent bilverksted som tilbyr rask hjelp når du har trøbbel med bilen. Hos oss blir du møtt av stor profesjonalisme og høyt engasjement. Vår kompromissløse prioritering av kvalitet og kundeservice har gjort at vi nå er et naturlig førstevalg for kunder med krav om kvalitet til hyggelige priser. 


Bilverksted med drop-in

Vårt bilverksted baserer seg i høy grad på drop-in-prinsippet. Dette gir maksimal fleksibilitet for våre kunder. Derfor har vi kveldsåpent bilverksted i hverdagene (kl. 07:00 - 21:00) for å sikre at så mange som mulig kan levere inn bilen akkurat når det passer. Vårt bilverksted er preget av meget høy yrkesstolthet. Dette betyr at våre kompetente mekanikere jobber etter de høyeste standerne på området. 


Vi har gunstig beliggenhet på Strømmen og er derfor et ideelt valg for kunder i både Oslo og Akershus. Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som pålitelig bilverksted er det bare å ta kontakt


Velkommen hos Kvickstop AS.