EU Kontroll

EU- kontroll (periodisk kjøretøykontroll) starter når bilen er i sitt fjerde leveår, deretter kontroll hvert annet år.

 

Pris på Eu Kontroll 

1150,-

Sjekk frist for EU-kontroll

Vi utfører EU-kontroll

Ønsker du å få foretatt EU-kontroll? EU-kontroll er en periodisk kjøretøykontroll som er lovpliktig når bilen når sitt fjerde leveår. Denne kontrollen skal deretter utføres med et to-års intervall. Vi utfører nøye kontroll etter de høyeste kvalitetstandardene. Vi jobber raskt - men aldri på bekostning av grundigheten. Derfor er vi det trygge valget når du ønsker å få utført EU-kontroll av kompetente fagfolk.


EU-kontroll utført av kompetente mekanikere

På vårt bilverksted jobber mekanikere med høy yrkesstolthet og lang erfaring. Derfor mener vi at vårt tilbud innen EU-kontroll representerer noe av det beste i bransjen. Vi har opp gjennom tiden opparbeidet en omfattende portefølje av fornøyde kunder med behov for grundig og kompetent EU-kontroll. Takket være vår gunstige plassering på Strømmen er vi det opplagte valget for kunder i både Oslo og Akershus. Strømmen har dessuten meget velutbygd infrastruktur. Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud innen EU-kontroll er det bare å ta kontakt

Bestill EU-kontroll i dag

Ønsker du å vite når din bil skal inn til kontroll, gå inn på vegvesen.no. Kjør inn til EU kontroll mens du venter eller bestill time.

Bestill time